nesu overigewerkzaamheden

noisekopie
024-3558938
  icon ruit
info@nesu.nl

Overige Werkzaamheden:

  • nesu bestrating reinigen

Met onze moderne hogedruk-unit kunnen wij vervuilde bestrating, of door mos en alg glad geworden tegels, opfrissen. Waarnodig kunnen we vooraf onkruid verwijderen en/of aansluitend behandelen met algdodend middel.

  • nesu tapijt reinigen

Met behulp van onze sproei-extractiemachines (natte methode), kunnen we waarnodig vlekken verwijderen, maar natuurlijk ook grotere oppervlakken aanpakken.

  • nesu polymeren

Marmoleum (linoleum) vloeren zijn voorzien van een polymeer beschermlaag. Deze moet afhankelijk van het gebruik, eens in de zoveel tijd worden verwijderd (strippen) en opnieuw worden aangebracht. Vooral de voorbehandeling, het verwijderen (strippen) van de oude beschermlaag, is erg belangrijk ivm de hechting van de nieuwe polymeerlaag. In het verleden werd hiervoor een sterk alkalisch, erg milieuonvriendelijk product gebruikt (stripper). Wij passen de zogenaamde Twister-methode toe, waarbij met uitsluitend water de oude toplaag wordt verwijderd.

  • nesu damwand reinigen

Veel moderne bedrijfsgebouwen zijn aan de buitenzijde afgewerkt met gevelbeplating, damwand. Afhankelijk van locatie, maar ook van de gekozen kleur, zal gevelbeplating eens in de zoveel tijd moeten worden schoongewassen. De gevelbeplating van een pand wordt net als een auto of caravan namelijk continu blootgesteld aan weer en wind.

 

Terug naar overzicht specialiteiten